Werk

 Klant: Beutech Kunststoffen & Bewerking – Project: Technische documentatie PE inspectieput met bolle bodem KOMO – Juni 2014

Logo Beutech Kunststoffen & Bewerking

Voor Beutech Kunststoffen & Bewerking maakte ik deze technische documentatie over hun PE inspectieput met bolle bodem KOMO. Een uitdagend en leuk project waarin een aantal disciplines binnen het bedrijf samen kwamen en binnen een paar weken de klus klaarden. Dat is een recordtijd voor het realiseren van een technische documentatie! Een prestatie waar het projectteam met recht trots op kan zijn. Dit is eveneens de eerste technische documentatie die Beutech uitbrengt, dus naast het schrijven van teksten,  het verzamelen en bewerken van beeldmateriaal moesten er ook een ontwerp en stramien ontwikkeld worden, uiteraard passend in de huisstijl. Na twee ontwerprondes lag dit stramien op tafel, waar de klant erg tevreden mee is.

Henk WiereBeutech TD PE bolle bodem inspectieput KOMOnga, Adjunct Directeur Beutech Kunststoffen en Bewerking:“We wilden dat onze klanten direct kunnen zien dat dit een ander type document is dan ze tot nu toe van ons kenden. Deze documentatie gaat namelijk veel meer de diepte in. Het moest er dus aantrekkelijk uitzien, opvallen binnen onze huidige range aan documentatie zonder onze identiteit geweld aan te doen. De Haas Marketing & Sales Support heeft deze creatieve uitdaging met vlag en wimpel volbracht.”

Comments are closed.